Portfolio

Alles Over Jongeren

Alles Over Jongeren

In de wereld van jongeren gebeurt veel. Hypes volgen zich in een hoog tempo op, maar ook de regels rondom jeugdzorg veranderen om de haverklap. Op Allesoverjongeren.nl houden we de laatste ontwikkelingen bij over jongeren en hun wereld. Allesoverjongeren.nl is voor de nieuwsgierige professional die met of voor de jeugd werkt. Van marketing tot zorg. Laat je inspireren!
Het idee van Alles Over Jongeren kwam van Nina, eigenaresse van Jong & Je Wil Wat. Enthousiast over het basisidee ben ik samen met haar de website gaan opzetten. Als administrator en redacteur ben ik medeverantwoordelijk voor alle content, social media zoals Facebook en Twitter, het ontwerpen van het logo en het schrijven van artikelen.

Schrijvers gezocht

Ben je werkzaam in de zorg, media, marketing, onderzoek, trendwatching of het onderwijs? Dan zoeken we jou! We willen van Allesoverjongeren.nl een kennis community maken voor en door professionals. We zoeken professionals die hun kennis willen delen over hun vakgebied, dat kan op regelmatige basis maar natuurlijk ook als je eenmalig een kennis of visie wil delen. Interesse? Mail dan naar info@allesoverjongeren.nl